top of page

METALLIKOOR: The next generation in choir music

Wanneer we optreden met Pocket Rock!t is er altijd wel een jaloerse man die lid wil worden van het koor. Omdat Pocket Rock!t een all-female koor is, staat iets kleins dit in de weg!De stem. Natuurlijk.Om mij heen kijkend zie ik dat veel koren het moeilijk vinden om genoeg mannen te krijgen, terwijl er veel goede mannelijke stemmen rondlopen.

Dat zette mij aan het denken of het probleem misschien wel het genre is wat over het algemeen wordt gezongen. Kan het zo zijn dat deze over het algemeen niet het ‘cup of tea’ is van de man?Afwijken van de gangbare paden, experimenteren met geluid, werken aan nieuwe structuren en stem training zijn de hoekstenen van het Pocket Rock!t concept. Maar als ik dit kan doen voor vrouwen, dan denk ik dat ik het ook kan doen voor mannen.Wat vinden mannen eigenlijk leuk?

Veel mannen zijn weg van ROCK. Ik weet tenminste zeker dat mijn generatie daarmee is opgegroeid. Dus ik vroeg mij af of het mogelijk was arrangementen te schrijven voor de mannenstem die klinken als een band en niet als een koor. Het antwoord op deze vraag is (naar mijn bescheiden mening): HELL YEAH! Metallikoor was born.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
bottom of page