About us

The Repertoire

Heavy rock en Metal nummers van de zestiger jaren tot aan vandaag. Ons motto is ‘If it’s too loud, then you are too old’. Draai het volume maar open!

Guns & Roses: Sweet child o' mine

The Rolling Stones: Paint it black

Rammstein: Du Hast

Evanescence: Bring me to life

ACDC: Highway to hell

​Iron Maiden: Run to the hills

Powerwolf: Armata Strigoi

Metallica: Enter sandman

Queen vs Bowie: Under Pressure

Within Temptation: Faster

Turisas: Rasputin

Gary Moore: Out in the fields

The Director

Dude looks like a lady… en dat doet ze. Metallikoor’s enige vrouwelijke noot is Franki Münninghoff. Deze Iron Maiden heeft een historie van het opzetten van koren waarbij de gangbare paden worden gemeden. In 2011 heeft Franki Pocket Rock!t opgericht, een all-female rock en pop koor die op dit moment de korenwereld verrassen met hun frisse uitstraling en ruw geluid.

In haar woorden: “Ik wil het koor meer als een band laten klinken dan een koor. Dit betekent dat je soms creatief moet zijn met de manier waarop je een stem gebruikt om het juiste effect te krijgen. Ik werk altijd op basis van mijn eigen instincten en luister niet naar wat de gevestigde orde zegt. Als de muziek mijn ziel raakt zit ik goed.”

 

impression

The Choir

Metallikoor is een compleet new concept in de korenwereld. Edgy, sterk en een muur van geluid: de Metallikoor mannen zijn loud en proud. Er is geen leeftijdlimiet. Als de muziek bij je past, als je een passie hebt voor rock, als je het leuk vindt om op te treden en je bent in staat zuiver te zingen, dan doen wij de rest.

Wij repeteren elke woensdag avond vanaf 20:00. Kom luisteren of meezingen.

  • Facebook - Black Circle