OPEN REPETITIE

July 12, 2016

Ben je een briljante bas, fantastische tenor of vindt je het gewoon leuk om mee te schreeuwen met classic rock? Dan is dit nieuwe koor iets voor jou. Op woensdag 5 oktober gaan we om 20:00 uur van start. De repetities vinden plaats in onze eigen oefenruimte van Rockpodium op Bedrijvenpark Nieuwkuijk, Middelweg 45, Nieuwkuijk. Wanneer je graag een oefenpakket wilt ontvangen of meer vragen hebt kun je in contact komen met ons via het formulier op onze website. Tot slot een opmerking voor de dames: sorry, Metallikoor is alleen voor mannen.

 

 

 

Please reload

Featured Posts

METALLIKOOR: The next generation in choir music

June 8, 2016

1/1
Please reload

Recent Posts

December 1, 2016

November 3, 2016

September 5, 2016

August 31, 2016

July 12, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle

BOOKING & MANAGEMENT

© 2016 METALLIKOOR. A ROCKPODIUM PRODUCTION